Mgmdenia's Blog

Blog de Mercedes González Mas

Fotos

En esta pàgina podeu trobar les fotos de les activitats realitzades pel departament de Física i Química

1- Aquí teniu les fotos de l’activitat realitzada el passat 26 de març de 2009, en la que vam mesurar el radi de la Terra utilitzant el mètode de Eratóstenes, mesurant la ombra d’un gnomon en el migdia solar.

Vam participar en aquesta activitat, junt amb altres 800 centres de primària i secundaria de tota Espanya, per celebrar el any internacional de l’astronomia.

2- Ara vaig a penjar algunes de les fotos fetes en la excursió a Gandia el dia 24 de novembre de 2009. Hem visitat la exposició de SECICA (semana de la ciencia y el cambio climático). LLoc: Casa de la cultura de la Marquesa. També hem visitat el campus de la universitat politecnica de Gandia.

3 – El passat divendres 21 de gener de 2011 els alumnes de 2n de batxillerat van visitar l’Escola d’Enginyeria de la Universitat de València, en el campus de Burjassot. En aquesta visita van participar en uns tallers programats per la universitat. Els alumnes de Química van realitzar el taller de tecnologia química i processos industrials, fabricant gel de bany i  també el d’obtenció d’olis essencials. Els alumnes de física es van dividir en dos grups, uns van participar en el taller de micro- robòtica i els altres en el de instrumentació i mesura, estudiant el funcionament de les cel.lules de càrrega i els acceleròmetres i la seu aplicació en els comandaments de la wii.

4 – Setmana de la ciència, celebrada del 4 al 8 d’abril de 2011 en el historiador Chabàs

5- Visita dels alumnes de 2n de batxillerat de les assignatures de física i de químca a la facultat de ciències de la Universitat de alacant. El passat dimarts 24 de gener de 2012 vam participar en el programa ” Ven a hacer pràcticas a la universitat”. Vam realitzar dues pràctiques cada grup. El grup de química una destil·lació fraccionada i una alcoholimetria, i el grup de física, una d’ òptica i una d’electromagnetisme.

6-  El divendres 16 de gener de 2015, 44 alumnes de 2n curs de batxillerat científic i tecnològic van visitar l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) acompanyats pels seus professors de física, Mercedes González, i de química, Hermenegild Maria. Aquesta Escola desenvolupa en aquestes dates, com ha fet en els últims sis anys, un conjunt de tallers on els estudiants de batxillerat, i també de cicles formatius, poden realitzar pràctiques en els laboratoris adaptades al seu nivell educatiu, tenint a més ocasió de conèixer els estudis i les instal·lacions d’aquesta Escola situada en el campus de Burjassot de la Universitat de València.

Anuncios

1 comentario »

  1. Las fotos están muy bien y reflejan el buen ambiente que había entre los alumnos mientras trabajamos. Me gustaría hacer más actividades similares.

    Comentario por Paco Navarro | 5 abril 2009


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: