Mgmdenia's Blog

Blog de Mercedes González Mas

EXCURSIÓ TEI

ACTIVITAT TEI 13 d’abril de 2016

El passat dimecres, 13 d’abril, va tindre lloc una altra activitat del programa TEI (Tutoria Entre Iguals) per tal que tutors i tutorands ( l’alumnat de 3r i 1r d’ESO) aprofundiren en la coneixença mútua i així consolidar la confiança entre ells.

A les 8,30h, tot l’alumnat implicat va eixir des de La Marineta Cassiana, i bordejant la mar, va arribar fins la Torre de Gerro. La costera fou dura, però al mateix temps estimulant, i en atansar la part alta del turó s’entremesclaren les gotes de suor amb els somriures de satisfacció.

Ja, allunyant-se de la costa, el recorregut per les Planes, impregnat de perfum de muntanya a causa de les altes temperatures, continuà essent gratificant. Però calia descansar, relaxar-se i – com no?- esmorzar.

Recuperades les forces, l’estímul de continuar augmentà perquè semblava que ja es respirava la mar una altra volta. Així que al voltant de les 12 es produí el descens al port de Xàbia.

L’excursió culminà d’una forma molt divertida: es tornà a Dénia amb catamaran i es pogué contemplar la costa des d’un altre vessant al mateix temps que els cossos es deixaren anar al compàs de les ones.

Per fi, ja amb fam per a dinar, els i les alumnes arribaren a Dénia amb la pell colrada – i alguns ben mullada-, desitjosos de participar l’experiència a pares i amics.

Anuncios

18 mayo 2016 - Posted by | Activitats extraescolars | ,

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: