Mgmdenia's Blog

Blog de Mercedes González Mas

Visita dels alumnes de l’IES Hitoriador Chabàs a la Facultat de Ciències.

Els alumnes de 2n de batxillerat científic de l’IES Historiador Chabàs de Dénia, van participat en el programa “ven a hacer prácticas a la Universidad” que organitza la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant, el passat dimarts 24 de gener de 2012.

Els alumnes van tindre la oportunitat de conèixer la facultat de ciències,ubicada en el campus de Sant Vicent del Raspeig. En arribar els van fer una xerrada informativa on els van explicar tots el graus que podem cursar en aquesta facultat, així com les seues eixides professionals. Tenen el grau de biologia, ciències del mar, geologia, òptica, matemàtiques i químiques.

Després de la xerrada, els alumnes de química junt amb el professor Xavier Clar  van anar al departament de química i van realitzar dues pràctiques: una primera de destil·lació fraccionada i alcoholimetria i una segona sobre la electròlisis de l’aigua.

Els alumnes de física acompanyats per la professora Mercedes González va anar al departament de física on també es van realitzar dues pràctiques: una de òptica, amb espills i lents i una segona de electromagnetisme. Van calcular el camp magnètic terrestre.

Una visita on els alumnes van poder gaudir de l’ambient de la universitat, van realitzar les pràctiques amb molt d’interès i van obtindre uns bons resultats.

Anuncios

29 enero 2012 - Posted by | 2n Batxillerat-Física, Activitats extraescolars | ,

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: