Mgmdenia's Blog

Blog de Mercedes González Mas

Visita dels alumnes del Chabàs a l’Escola d’Enginyeria de València.

Els alumnes de 2n de batxillerat científic de l’IES Hitoriador Chabàs Dénia van visitar l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València el passat divendres 21 de gener de 2011.

Els alumnes van tindre la oportunitat de conèixer el campus de la universitat de València, ubicat en Burjassot on s’estudien la major part de les carreres de ciències.

Després de rebre una xerrada informativa per conèixer els estudis que ofereix l’escola d’Enginyeria i la ubicació del nou edifici on es realitzaran aquets estudis a partir del pròxim curs, els alumnes van realitzar una sèrie de tallers de pràctiques en els laboratoris de la Facultat de Químiques i la Facultat de Físiques.

Els alumnes de química junt amb el professor Carles Domenech van realitzar el taller de tecnologia química i processos industrials i van fabricar un gel de bany i van obtenir oli aromàtic essencial a partir de pètals de rosses.

Els alumnes de l’assignatura de física es van dividir en dos grups. Un grup acompanyat pel professor Xavier Clar va realitzar el taller de construcció, programació i comunicació de microrobots. L’altre grup acompanyat per la professora Mercedes González va realitzar el taller d’instrumentació i mesura, estudiant el funcionament de les cèl·lules de càrrega i els acceleròmetres i la seua aplicació en els comandaments de la wii.

Una visita molt interessant.

Anuncios

25 enero 2011 - Posted by | 2n Batxillerat-Física, Activitats extraescolars | ,

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: