Mgmdenia's Blog

Blog de Mercedes González Mas

Cap de setmana “campus artístic” per alumnes excel.lents

Les alumnes de 2n de batxillerat de la modalitat artístic, Elena Peter i Stefanie Ziermann de l’IES “Historiador Chabàs de Dénia, han participat en el últim cap de setmana, anomenat “campus artístic” i centrat en la pintura, que es va realitzar els dies 10,11 i 12 de desembre en la residencia de temps lliure de El Puig, en València. Aquests caps de setmana estan organitzats per la Fundació per a la qualitat de l’Educació (Funcae) i els poden sol·licitar tots els alumnes amb bons expedients acadèmics i que estiguen matriculats en qualsevol centre educatiu de la Comunitat Valenciana.

En aquest van participar un total de 30 alumnes de tota la comunitat. Els alumnes van tindre la oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements artístics i la seua capacitat creativa, al llarg del cap de setmana van participar en un concurs de pintura al aire lliure. Els alumnes podien emprar qualsevol tècnica, aquarel·la, oli, pintura al tremp, ceres, etc. Les tres millors obres tenien premi. El cap de setmana estava financiat per la fundació Antònia Mir, que va ser la encarregada de donar els premis.

L’aquarel·la realitzada per l’alumna Elena Peter de  l’IES Historiador Chabàs de Dénia va ser premiada amb el tercer premi-beca dotat amb 200 €.

Anuncios

15 diciembre 2010 - Posted by | Activitats extraescolars | ,

Aún no hay comentarios.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: